C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick



Protected Internal: Denetleme, türetilen sınıflar veya aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, kontrolün erişimi limitetdır ve tek türetilen sınıflar veya aynı derlemedeki başka sınıflar aracılığıyla erişilebilir.

Bu başvuru yeni nesneye servurur ancak nesne verilerinin kendisini derunermez. Esasta, nesne oluşturmadan bir nesne servurusu oluşturabilirsiniz:

C Sharp Yetişek Seti eğitimi sayfasına yaraşmak karınin tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu irtibatdan ulaşabilirsiniz… Bu ibret yürekin hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Compiler kendisi bir property adında bir private field oluşturur. Bu biçim property’lere Auto-Implemented property denir. Bu da C# dilinin sağladığı avantajlardan birisi. Aşağıda dü farklı kullanmaı gösterelim.

C# Mod Ahiz İşlemi , yazımız ile c sharp eğitimimize devam ediyoruz. Bu dersimizde Mod kabız doğrusu bölme alışverişleminden artan bulma meselelemini göreceğiz. Bu mevzu…

ToolBar=Pıtrak kullanılan özelliklerine kolayca erişim sağlayan denetimleri gruplandırması olan bir antraktç.

Listbox1 nesnesine eklediğimiz satır, MyShape klasında virtual olarak tanımlanan ve MyCircle dershaneında override edilen metottur.

Bir nesnenin iç durumunu ve işçiliklevselliğini gizleme ve ancak umumi bir mesleklev kümesi üzerinden erişime müsaade ita.

Palas Kullanma: Cılız bir mimariya sahip başüstüneğundan, C# vüruttiricileri aracılığıyla kolayca benimsenir. tableLayoutPanel, satır ve sütunlar ekleyerek veya yoklama ekleyerek tasarrufı nispeten C# Object Kullanımı basittir, bu da ihya sürecinizi hızlandırır ve kompozitşıklığı azaltır.

1) Okuma ve yazma olarak Tag’a en hızlı muvasala Tag’ın aracısız tasarrufı ile olur. MainClass’ın şeşnda

Object derslikının kullanımını gösteren bir C# harf örneği, nesnelerin XML veya JSON gibi formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını sağlamlar:

TextBox'a sadece muayyen bir uzunlukta metin duhuli gestaltlmasını katkısızlayabilirsiniz. Bu, metin sınırlamaları olan alanlar yürekin kullanışlıdır.

Bu makalede, bu şemalara ve bu tarz şeylerin özelliklerine genel bir bakış esenlanır. Bu serinin bir ahir makalesinde nesneleri teşhistma.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların aynı metotlara malik olmasını katkısızlıyoruz. Başka bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *